Language: SE

0

Medarbetare Gjuteri

Till denna tjänst söker vi en medarbetare som vill vara en del i hjärtat av vår produktion av flaggstänger och belysningsstolpar. Tjänsten kräver mycket god samarbetsförmåga, vilja att lära sig vår produktion och vara en aktiv del i vårt förbättringsarbete. Tunga lyft och högt tempo är en del av arbetet.

Tidigare erfarenhet från tyngre industriarbete eller tillverkning inom glasfiberarmerad polyester ses som meriterande. Mest intresserade är vi dock utav vem du är och vad du kan bidra med till vårt team.

Arbetsuppgifter

För mer information om tjänsten kontakta oss på work@formenta.se eller ring Henrik Nyholm på 0370‑692555. Vi önskar din ansökan med CV och personligt brev snarast då intervjuer och urval sker löpande.

Om Formenta
Formenta utvecklar, producerar och marknadsför starka och underhållsfria produkter för offentlig och privat utemiljö. Kunderna finns globalt i mer än 30 länder och företaget har huvudkontor och produktion i Värnamo samt ytterligare produktionsenheter och försäljningsbolag i Danmark och Holland. Bolaget ingår i den familjeägda koncernen Nyholm Group som har ca 50 anställda och omsätter ca 110 MSEK.