Din order

 

Askkoppar

Askkoppar från Formenta — eleganta och praktiska lösningar för renare utemiljöer.

Design och hållbarhet

Formentas askkoppar är designade för att hålla offentliga platser rena och tilltalande. I Avenue-serien ingår askkoppen Avenue 1,2 L, en robust och hållbar askkopp tillverkad i svart pulverlackerat rostfritt stål. Denna askkopp är extremt lämpad för tuffa offentliga utemiljöer och erbjuder både estetik och funktionalitet. Den levereras komplett med skruv och plugg för väggmontage men kan också monteras på stolpe med slangklämmor.

Smarta lösningar för rökare

Askkoppen Tilt 2 L är ett utmärkt exempel på Formentas fokus på smarta och utrymmesbesparande lösningar. Denna askkopp i platt design är tillverkad i rostfritt stål och pulverlackerad i svart RAL 9005, vilket gör den enkel att tömma och underhålla. Liksom Avenue 1,2 L passar Tilt 2 L utmärkt i olika offentliga miljöer.

Vikten av renhet i offentliga utemiljöer

Ett effektivt system för avfallshantering är avgörande för att hålla offentliga platser rena och välkomnande. Genom att erbjuda hållbara och estetiskt tilltalande askkoppar som Avenue 12 L och Tilt 2 L, bidrar Formenta till att minska skräp och göra offentliga utrymmen mer attraktiva. Dessa produkter är inte bara praktiska lösningar för rökare, utan de bidrar också till en renare och mer trivsam stadsmiljö.

Med dessa askkoppar, fortsätter Formenta att visa sitt engagemang för design, kvalitet och hållbarhet, egenskaper som är viktiga för dagens offentliga utemiljöer.

Få löpande information om nya produkter, utveckling och nyheter. Välj minst ett av våra tre produktområden.