Din order

 

Pollare

Pollare är en avgörande komponent i skapandet av en säker och tilltalande stadsmiljö. De tjänar som skydd för gångtrafikanter och värdefulla stadselement, samtidigt som de bidrar till en estetisk prägel på stadsbilden.

Tillbehör

Olika designer för varje miljö

Formenta erbjuder pollare i flera olika stilar, inklusive City Rund, City Kvadrat och City Oktagon, samt Avenue i rostfritt stål och svart. Varje design är noggrant utformad för att passa olika miljöer och behov, från klassisk till modern.

Robust material och minimalt underhåll

Varje pollare är tillverkad med hållbarhet i åtanke, från rostfritt stål till robusta konstruktioner, vilket garanterar lång livslängd och minimalt underhåll. Dessa kvaliteter gör dem till en kostnadseffektiv lösning för alla städer och kommuner.

Anpassingsbara lösningar

Formenta förstår vikten av flexibilitet i stadsplanering. Därför erbjuder de anpassningsbara alternativ för pollare, inklusive olika färger och möjligheten att lägga till logotyper eller specifika designelement för att matcha stadens identitet och estetik.

Effekten av en säker och stilfull stadsmiljö

Genom att införa effektiva och estetiskt tilltalande pollare kan städer och samhällen förbättra säkerheten för fotgängare och trafik, samtidigt som de skapar en mer inbjudande atmosfär. Dessa åtgärder bidrar till en positiv upplevelse av stadsrummet och stärker platsens karaktär. Formentas pollare är mer än bara funktionella barriärer – de är en del av stadsbilden som bidrar till säkerhet och skönhet i våra gemensamma utrymmen.

Få löpande information om nya produkter, utveckling och nyheter. Välj minst ett av våra tre produktområden.