Din order

 

Sandbehållare

Våra sandbehållare, eller gatusandlådor som de ibland kallas, är tillverkade i glasfiberarmerad polyester. Sandbehållarna finns i fyra olika storlekar och är populära om vintern för att skapa säkra miljöer och undvika halkolyckor vid entréer och andra offentliga platser.

Sandbehållare 130L | Sandbehållare | Formenta

Sandbehållare 130L

Sandbehållare

Sandbehållare 250L | Sandbehållare | Formenta

Sandbehållare 250L

Sandbehållare

Sandbehållare 350L | Sandbehållare | Formenta

Sandbehållare 350L

Sandbehållare

Sandbehållare 550L | Sandbehållare | Formenta

Sandbehållare 550L

Sandbehållare

Tillbehör

Sandbehållare i glasfiberarmerad polyester

Materialet i glasfiberarmerad polyester är underhållsfritt och kombinerar låg vikt med extrem styrka. Det förstärkta locket har rundade hörn, avrinning och är infäst med varmgalvaniserade gångjärn. I uppfällt läge stoppas locket av invändigt förmonterade kättingar. Sandbehållarna har 10 cm höga ben som gör de lätta att flytta med truck. Alla sandbehållare är stapelbara för att minimera transportkostnader och miljöpåverkan.

Sandbehållare i olika färger och storlekar

Våra sandbehållare finns i fyra olika storlekar och färger. Svart (130L), Gul (250L), Grön (350L) och Blå (550L). Alla gatusandlådor kan dessutom fås i valfri färg från RAL-skalan. Standardtexten är ”SAND” i svart eller vitt på framsidan, men andra texter och färger kan beställas efter önskemål.

Montering av sandbehållare

Vid köp av 1 st gatusandlåda levereras den färdigmonterad. Vid köp av två eller fler staplar vi dem i varandra för att spara utrymme vid transport. Locket monteras då enkelt fast med medföljande ledbultar och muttrar. Utförlig monteringsanvisning medföljer.

Tillbehör

Ett mycket populärt tillbehör till våra sandbehållare är vår ergonomiska sandskopa med tillhörande spade. Skopan har en kapacitet på 3 liter och är perfekt för snabb och enkel sandning. Skopan och spaden är tillverkade i köldbeständigt, miljövänligt plastmaterial.

Få löpande information om nya produkter, utveckling och nyheter. Välj minst ett av våra tre produktområden.