Din order

 

Planteringskärl ONE

Artnr: 520015

ONE är ett planteringskärl i glasfiberarmerad polyester formgivet av Ola Giertz för Formenta. Syftet har varit att skapa ett modernt planteringskärl som fungerar på egen hand samtidigt som det ska gå att kombinera med flera kärl för intressanta formationer. ONE fyller därför även en funktion som en vacker avdelare i offentlig utemiljö.

Tekniska data
Artnr520015
Vikt14,5 kg
Volym320L
Längd1180 mm
Bredd610 mm
Höjd500 mm
Standardfärg*Antracitgrå RAL 7016*
MaterialGlasfiberkomposit
*) Kan beställas i valfri RAL-färg
Ladda ner

6070:-

Exkl moms. Leveranstid 1–3 dagar

Gratis frakt

Leveransinfo och köpvillkor

Begär offert för större volymer

Planteringskärl i glasfiberarerad polyester och i olika färger

ONE är producerat i hållbar glasfiberarmerad polyester med en högblank, briljant utsida. Standardfärgen är Antracitgrå RAL 7016 men kan beställas i valfri RAL-färg. Detta ger stora möjligheter till anpassning efter miljö och omgivning.

Ett planteringskärl i glasfiberarmerad polyester är extremt starkt samtidigt som det är enkelt att transportera tack vare den låga vikten. För att ytterligare underlätta hantering och utplacering är ONE försedd med två lyftöglor på insidan. Kärlets botten har tre förborrade dräneringshål.

 

”ONE är ett modulärt planteringskärl med möjlighet att skapa unika konstellationer. Beroende på i vilken miljö det placeras, skapas olika uttryck som blir ett vackert blickfång i det publika rummet. Den geometriska formen skapar en kontrast mot växternas organiska form, som med fördel kan repeteras efter varandra för att skapa en varierad och grönskande rumslighet.”

Ola Giertz, formgivare

Få löpande information om nya produkter, utveckling och nyheter. Välj minst ett av våra tre produktområden.