Din order

 

Förskolan Hatten

Norrköping

Om projektet

I samarbete med Selga och Hyresbostäder fick vi förtroendet att ta fram en belysningsstolpe som förmedlar barns lekfullhet. Fyra förskoleklasser designade sina egna belysningsstolpar med klassens namn samt årsangivelse. Resultatet blev en lekfull stolpe med stark anknytning till skolan och dess elever.

Anna Malmberg, Hyresbostäder:

”Samarbetet med Formenta har fungerat mycket bra. De har varit lyhörda inför våra önskemål och har varit oerhört duktiga på att återkoppla till oss under arbetets gång. Som bostadsbolag försöker vi finna vägar att skapa tryggare och trivsammare innegårdar. Ett sätt att göra det på är att arbeta med belysning, som dessutom hjälper oss att komma närmare målsättningen om en minskad energianvändning med 30% fram till år 2030. Vi blev så glada när vi fick veta att vi med Formentas hjälp kan få mer personliga lyktstolpar. Speciellt roligt är det när vi kan involvera våra hyresgäster, precis som vi kunde med förskolan Hatten. Det har varit ett fantastiskt roligt projekt som har skapat stolthet, inte bara internt, utan framförallt bland de barn och pedagoger som deltagit i utformningen. Nu tittar vi på ytterligare gårdar där vi kan göra liknande projekt.”

Få löpande information om nya produkter, utveckling och nyheter. Välj minst ett av våra tre produktområden.

Vi använder cookies för att anpassa sajten och ge dig som användare en bättre upplevelse. Genom att använda denna sajt accepterar du villkoren