Din order

 

Bänkbord Småland

Artnr: 530010

Klassiskt bänkbord tillverkat i Småland, med skivor i värmebehandlad furu och ram av galvaniserat stål.

Tekniska data
Artnr530010
MaterialVärmebehandlad furu / Galvaniserat underrede
FörankringFristående
Dimensioner1800 (L) x 1815 (B) x 720 (H) mm
Bordshöjd720 mm
Sitthöjd454 mm
Vikt67 kg
Ladda ner

5995:-

Exkl moms. Leveranstid 1–3 dagar

Gratis frakt

Leveransinfo och köpvillkor

Begär offert för större volymer

Upplev den perfekta kombinationen av stil, funktion och hållbarhet med vårt Smålandsproducerade bänkbord. Varje detalj är tillverkad med omsorg och precision, vilket gör detta bänkbord till ett elegant och pålitligt tillskott till er utomhusmiljö för avkoppling, utomhusmåltider eller sociala tillfällen.

Huvudegenskaper

 • Material
  Bänkbord Småland är konstruerat med högkvalitativt värmebehandlat furu och en stark galvaniserad stålram. Detta säkerställer långvarig hållbarhet och motståndskraft mot väder och slitage.
   
 • Made in Småland
  Bänkbordet är skapat med stolthet och expertis i Småland, vilket garanterar högsta kvalitet och en genuin känsla av hantverk.
   
 • Mått
  Med sina imponerande mått på 1800 mm i längd och 1815 mm i bredd ger vårt bänkbord gott om plats för sällskapet. Dess 720 mm i höjd ger en bekväm sittställning och är perfekt för avkoppling. Dessutom är mittenbrädan försedd med ett praktiskt hål för parasoll, vilket ger skugga och komfort på soliga dagar.
   
 • Fristående design
  Bänkbordet är utformat för att vara fristående och kräver inte någon förankring i marken. Detta gör det enkelt att placera på valfri plats i trädgården, parken eller uteplatsen.
   
 • Smidig montering
  Med en totalvikt på 67 kg och en enkel monteringsprocess är vårt bänkbord en bekväm lösning för din utomhusmiljö. Monteringsinstruktioner medföljer för snabb installation.

Få löpande information om nya produkter, utveckling och nyheter. Välj minst ett av våra tre produktområden.