Din order

 

Papperskorg Avenue 75L

Artnr: 540020

Papperskorg Avenue ingår i en exklusiv serie av rostfria papperskorgar, stilrent utformade för att skapa en effektiv hantering av skräp.

Tekniska data
Artnr540020
Volym75L
Höjd85 cm
Diameter40 cm
Vikt18,6 kg
Vikt inkl betongfot40,2 kg
FärgSvart RAL 9005
Ladda ner
Projekt

4995:-

Exkl moms. Leveranstid inom 1 vecka

Gratis frakt

Begär offert för större volymer

Papperskorg Avenue 75L är tillverkad i 1,5 mm rostfritt stål som pulverlackerats i svart (RAL 9005). Papperskorgens dörr låses upp med den medföljande trekantsnyckeln varpå locket sedan kan fällas upp. Inuti papperskorgen finns en smart ram där plastsäcken smidigt kan hängas på och låsas fast. Detta gör att plastsäcken säkert sitter på plats.

Papperskorg Avenue 75L är med sin volym om 75L speciellt lämplig i offentliga miljöer där mycket folk passerar. T.ex. vid entréer, parkeringsplatser, köpcentrum och liknande. Eftersom den är helt tillverkad i rostfritt stål är den även utomordentligt passande för utomhusbruk.

Papperskorgen levereras färdigmonterad. Avenue 75L kan bultas fast i marken eller placeras fristående. För fristående papperskorg rekommenderar vi tillvalet Betongfot för Avenue 75L (art nr 540020-1). Denna skruvas fast under papperskorgen och ger ett snyggt synligt avslut.

Få löpande information om nya produkter, utveckling och nyheter. Välj minst ett av våra tre produktområden.

Vi använder cookies för att anpassa sajten och ge dig som användare en bättre upplevelse. Genom att använda denna sajt accepterar du villkoren