Din order

 

Papperskorg Avenue 75L med askkopp

Artnr: 540021

Papperskorg Avenue 75L med askkopp ingår i en exklusiv serie av rostfria papperskorgar, stilrent utformade för att skapa en effektiv hantering av skräp.

Tekniska data
Artnr540021
Volym75L
Höjd85 cm
Diameter40 cm
Vikt18,6 kg
Vikt inkl betongfot40,2 kg
FärgSvart RAL 9005
Ladda ner

7465:-

Exkl moms. Leveranstid 1–3 dagar

Gratis frakt

Leveransinfo och köpvillkor

Begär offert för större volymer

Papperskorg Avenue 75L med askkopp är tillverkad i 1,5 mm rostfritt stål som pulverlackerats i svart (RAL 9005). Papperskorgens dörr låses upp med den medföljande trekantsnyckeln varpå locket sedan kan fällas upp. Inuti papperskorgen finns en smart ram där plastsäcken smidigt kan hängas på och låsas fast. Detta gör att plastsäcken säkert sitter på plats. Askkoppen som är placerad ovanpå locket är också enkel att tömma.

Papperskorg Avenue 75L med askkopp är med sin volym om 75L speciellt lämplig i offentliga miljöer där mycket folk passerar. T.ex. vid entréer, parkeringsplatser, köpcentrum och liknande. Eftersom den är helt tillverkad i rostfritt stål är den även utomordentligt passande för utomhusbruk.

Papperskorgen levereras färdigmonterad. Avenue 75L kan bultas fast i marken eller placeras fristående. För fristående papperskorg rekommenderar vi tillvalet Betongfot för Avenue 75L (art nr 540020-1). Denna skruvas fast under papperskorgen och ger ett snyggt synligt avslut.

Tillbehör

Dekal Papperskorg | Papperskorgar

Dekal Papperskorg

Papperskorgar

Dekal Hundlatrin | Papperskorgar

Dekal Hundlatrin

Papperskorgar

Få löpande information om nya produkter, utveckling och nyheter. Välj minst ett av våra tre produktområden.

Vi använder cookies för att anpassa sajten och ge dig som användare en bättre upplevelse. Genom att använda denna sajt accepterar du villkoren